Nyheter
2018-05-17

Bonnier Ventures investerar i design-marknadsplatsen Pamono

Berlinbaserade Pamono.com, Europas snabbast växande marknadsplats för vintage- och nutida design, meddelade idag att man i en investerings-runda tagit in över 7,5 miljoner euro.

Bonnier Ventures har tillsammans med investeringsfirmorna DN Capital, HV Holtzbrinck Ventures och Atlantic Labs, deltagit i investeringsrundan i det snabbväxande start-up-bolaget som grundades i Berlin för fem år sedan. Investeringen kommer att användas till vidareutveckling av Pamonos expansion, varumärkesbyggande och försäljning i Europa, USA, och Norden.

Pamono drar nytta av den växande marknaden för unika möbler, belysnings- och designtillbehör, och har över 1500 leverantörer. Dessa består av en utvald mix av internationella gallerier, butiker, designers och tillverkare som skickar varor direkt till kunder över hela världen. Pamono har över en miljon unika sidvisningar per månad över åtta regionala butiker online (pamono.at, pamono.ch, pamono.com, pamono.co.uk, pamono.de, pamono.es, pamono.eu och pamono.fr).

Pamono-teamet har imponerat på oss genom att göra saker annorlunda, och de har en oerhörd passion för design, säger Bonnier Ventures Investment Director Victor Bodin. Genom att bygga teknik som stödjer återförsäljare i deras arbete så har de öppnat upp tillgången till unik design online. Vi ser fram emot att hjälpa det framgångsrika teamet med fortsatt expansion, inte minst i Norden.