Nyheter
2012-03-22

Bonnierförlagen tar Yourlife vidare

Bonnierförlagen startar Books & Dreams – en ny arena för författarmöten. Satsningen drivs av Carina Nunstedt och Lina Rönning som tidigare har utvecklat Yourlifes framgångsrika event hos Bonnier Tidksrifter. Bonnierförlagen har länge tittat på olika möjligheter att utveckla nya arenor där fler författare kan synas.

– Carina Nunstedts tidigare events har varit väldigt uppskattade av såväl författare som av publik och sponsorer. Hon har ett eget format med fokus på läsarupplevelser och personliga möten med författare som vi nu tar vidare i ny regi. Vår ambition är att detta ska bli en etablerad eventserie för författare från såväl Bonnierförlagen som andra förlag, säger Håkan Rudels, förlagsdirektör på Bonnierförlagen om satsningen.

I höstas kontaktade han Carina Nunstedt:

– Det känns mycket roligt att kunna ta delar av Yourlife-konceptet vidare. Books & Dreams ska skapa magiska livemöten mellan författare och publik, säger Carina Nunstedt.

Eventen som startar i höst kommer även att erbjuda plats för andra bokförlag och deras författare, samt för externa sponsorer.

Den första författarkvällen äger rum den 17 september i Stockholm med flera kända gäster. Programmet presenteras inom kort.

Biljetterna kommer att säljas via Ticnet med start i maj 2012.