Nyheter
2015-10-15

Kökets favoriter är här

Adlibrisgruppen är ett av Nordens ledande e-handelsbolag. TV4-Gruppen har en av de starkaste positionerna i landet när det gäller mat- och bakinnehåll. Nu lanserar de båda Bonnierbolagen nya e-handelsbutiken Kökets favoriter. En ny butik på nätet där mat-, dryck- och bakintresserade hittar allt inom kökstillbehör, baktillbehör, servering och dukning.

– Det finns ett stort engagemang kring matlagning och bakning men inom e-handeln är det fortfarande ett litet segment. Med Kökets favoriter vill vi skapa en inspirerande butik med ett brett tilltal, starka varumärken till konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och ett sortiment med fokus på färg, form och kvalitet. En lustfylld shoppingupplevelse har varit i fokus i utvecklingen av tjänsten, säger Julia Reuszner, chef kategorisajter Adlibrisgruppen.

– Kökets favoriter blir först ut i en omfattande satsning på mat för TV4. Genom samarbetet med Adlibris föds en stark och inspirerande e-handel och TV4 bryter ny mark. Vi bygger nu också ett helt nytt ekosystem runt mat för att stärka vårt totala materbjudande till konsument. Genom integrerade helhetslösningar för annonsörer ökar vi också effekten för dem. Vårt mål är att skapa den ledande och mest inspirerande matupplevelsen på alla plattformar genom att erbjuda innehåll, produkter och tjänster som tar användarna från inspiration till handling, säger Camilla Everberg, affärsområdeschef mat på TV4-Gruppen.

Bland de varumärken som säljs på Kökets favoriter ingår Global, Ankarsrum, Iittala, Eva Solo, Stelton, House Doctor, Kusmi te, Rosendahl, Johan & Nyström, Skeppshult, Skultuna, Dualit m.fl.