Nyheter
2016-05-10

Nu lanseras Yourlife Books

Bokförlaget Forum startar Yourlife Books tillsammans med Carina Nunstedt. Det nya nischade förlaget har inriktning på personlig facklitteratur; från omvälvande livshistorier till självutvecklande böcker inom populärpsykologi, livsfilosofi, inre hälsa, karriärutveckling, kreativitet med mera.

– Detta är ett sätt för Forum att ytterligare bredda sin fackboksutgivning inom ett område där vi ser många läsare. Carinas bakgrund som chefredaktör, medieentreprenör och författare gör henne till en både spännande och nytänkande förläggare, säger Adam Dahlin, förlagschef på Forum.

Förlaget kommer att jobba med både svenska och utländska författare. De första författarna presenteras i höst, med planerad utgivning 2017.

Carina Nunstedt är journalist och har startat flera magasin som till exempel Mama och Family Living. Sedan snart 4 år driver hon Books & Dreams eventserie och magasin. Hon är även festivalchef och grundare av deckarfestivalen Crimetime Gotland. År 2015 utkom hon med en bok om lycka tillsammans med Ernst Kirschsteiger.

– Jag ser mycket fram emot att få utveckla en ny förlagsgren tillsammans med Forum, där jag tidigare haft förmånen att vara författare. Att ta steget och bli förläggare är något jag har velat länge. Ambitionen är att ge ut böcker som ligger i tiden, få människor att tänka till och utforska sig själva. Böcker som visar nya sidor hos både författarna och läsarna.

Carina Nunstedt tillträder sin tjänst som förläggare för Yourlife Books i september och fortsätter parallellt sina deltidsuppdrag som festivalchef för Crimetime Gotland och chefredaktör för Books & Dreams event och magasin.