Susanne Holmström och Magnus Tyreman
Nyheter
2024-06-04

Nya styrelseledamöter i Adlibris och Bonnier Group

Susanne Holmström, vd för Blomsterlandet, är ny i styrelsen för Adlibris och Magnus Tyreman, i många år verksam inom McKinsey, är ny ledamot i Bonnier Groups styrelse.

Blomsterlandets nytillträdda vd Susanne Holmström var tidigare vd för Vimab Bess, ett företag som sysslar med energlagring och vd för hemeletronikkedjan Netonnet. 

Dessförinnan var hon under tolv år verksam inom Tele2, bland annat som Director Consumer Sales & Delivery. 

– Adlibris är ett fantastiskt bolag som jobbar nära kunderna, en diamant man vill vara med och slipa på.  E-handel och digitala tjänster ligger mig varmt om hjärtat, säger hon.

Susanne Holmström sitter även i styrelserna för Skandia och Europris. Har en Master of Science, International Business från Handelshögskolan i Göteborg.

Magnus Tyreman, som valdes in i Bonnier Groups styrelse i slutet av maj, är sedan januari 2024 ordförande för Handelshögskolan i Stockholms styrelse. 

Han har varit verksam inom McKinsey & Company sedan 1988, bland annat som Managing Partner för McKinsey Europe och medlem av McKinseys globala ledarskapsteam. 

– Bonnier kombinerar affärsverksamhet med kultur och samhällsengagemang på ett unikt sätt. Jag ser mycket fram emot att vara en del av styrelsen för Bonnier Group, säger han.

Magnus Tyreman har en ekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och har även studerat ekonomi vid Fundaçáo Getulio Vargas i Brasilien.