Nyheter
2014-06-17

VD-nyheter:

Idag meddelas att Johan Kleberg blir ny vd i Adlibrisgruppen, där han tillträder 1 oktober. Samtidigt presenteras Manfred Aronsson som Klebergs efterträdare som vd på C More.

Manfred Aronsson har en lång bakgrund på ledande positioner på den svenska tv-marknaden, bland annat som vd för MTG Sverige 2008-2012 och vd för Kanal 5 1999-2006. Han har också varit ordförande för Canal+, som C More då hette, 2006-2007. 

Johan Kleberg började inom TV4-Gruppen 2004 och hade en rad ledande roller inom TV4 innan han 2011 blev vd på C More. Han började sin bana inom MTG, med uppdrag som bland annat programchef och vice VD. 

C More Entertainment är Nordens ledande leverantör av premiumbetal-tv-tjänster med en unikt stark rättighetsportfölj inom framför allt sport, film och tv-serier – med några av de mest populära sporterna och ligorna, samt film och serier från många av världens främsta innehållsleverantörer. 

Adlibrisgruppen är ett av Nordens ledande e-handelsföretag och består av Adlibris AB, Discshop Svenska Näthandel AB och Bamba.se. Adlibrisgruppen omsätter 1, 3 miljarder SEK och har 200 medarbetare i Stockholm och på distributionscentralen i Morgongåva.

Pressmeddelande från Adlibris.