Nyheter
2015-10-22

Amerikanska Bonnier Motorcycle Group skapar inhousebyrå

Bonnier Motorcycle Group, med bas i Irvine, Kalifornien, har lanserat en inhousebyrå med fokus på marknadsföring: QuickShift. Den nya byrån ska erbjuda innovativ och unik marknadsföring till klienterna i koncernen, som består av 12 titlar, bland annat flaggskeppen Cycle World och Motorcyclist.

– De senaste två åren har vi märkt en ökad efterfrågan på marknadsföringstjänster bland våra kunder. Det har varit spännande att hjälpa dem med skräddarsydda program, säger Garrett Kai, associate publisher i koncernen. Kai kommer att ansvara för QuickShift.

– Med vår kunskap, erfarenhet och passion för motorcyklar kombinerat med vår förmåga att skapa innovativ och engagerande marknadsföring för våra klienter, samt vår målgrupp med motorcykelentusiaster, anser vi att vi har en unik kompetens för att erbjuda den här typen av tjänster, säger Garrett Kai.

– Vi har alltjämt den största och mest engagerade målgruppen med motorsportentusiaster och QuickShift möjliggör ett annat sätt för oss att hjälpa våra kunder att nå ut med sin marknadsföring.

QuickShift kommer att användas i kombination med koncernens säljpersonal och förse motorsportklienterna med anpassade marknadsföringsprogram inom exempelvis video, pr, sociala medier och evenemang. Utöver koncernens målgrupp på 8,3 miljoner entusiaster når QuickShift även grupper som kan räknas till “icke-entusiaster” och “nästan entusiaster” via partnerskap med MSN, AOL, Yahoo, Daily Motion och andra video- och innehållskanaler. 

– Vi har redan fått förfrågningar från våra kunder och våra annonsörer verkar känna att det här är en ny men naturlig utveckling i verksamheten för Bonnier Motorcycle Group, säger Garrett Kai.