Nyheter
2016-06-09

Bonnier partner med Symposium och Brilliant Minds

På torsdag och fredag ordnas Brilliant Minds-konferensen, årets mest spännande mötesplats för ledande entreprenörer, företagsledare och tänkare. Bland talarna finns Googles Eric Schmidt, Skype-grundaren Niklas Zennström, Harvard-professorn Anita Elbersee, Wikipedia-grundaren Jimmy Wales och KITs och Bonniers Peder Bonnier.

Bonniers vd Tomas Franzén:

– Igår var familjen Bonnier värdar för en middag med alla talare på Nedre Manilla. Det finns något häftigt och symboliskt i att ledande företagsbyggare och tänkare från hela världen kommer till Stockholm och samlas på Nedre Manilla. Det visar på styrkan i det arv vi förvaltar, och som ger oss ett fantastiskt tillfälle att träffa och lära av ledande personer som är med och omformar vårt samhälle. Samtidigt hoppas vi med det här samarbetet bidra till att ytterligare stärka Stockholm som en attraktiv plats för företagande och entreprenörskap.


 

Symposium Stockholm är en veckolång festival där idéer, mode, musik och tech visar upp den energi, framtidsanda och visionskraft som finns i Stockholm och Sverige. Konferensen Brilliant Minds, 9-10 juni, är Symposium Stockholms största och viktigaste event.