Nyheter
2012-01-13

Halv åtta hos Tara

När Tara firade tio år i fjol firades det med stor baluns på Nalen, massor av annonsörer, samarbetspartners och frilansare. Men till 11-årsdagen ville Tara göra något annorlunda och kände att det var läsarnas tur att få fira med Tara.

Idén till läsarmiddag på temat “Halv åtta hos oss” bara dök upp på redaktionen. Det blev en tävling för trogna läsare, helst prenumeranter.

– Vi gick ut med att det skulle bli en riktig gourmetmiddag med redaktionens hemlagade rätter. Hela konceptet byggde på recept från redaktionschef Christina Neiglick och skönhetsredaktören Linnea Öst. De är så duktiga, själv hade jag aldrig vågat bjuda in till gourmetmiddag, berättar Taras chefredaktör Ann Fredlund.

Av de hundratal som tävlade valde redaktionen ut 14 personer bjöds in. De mest långväga kom från Falköping, Göteborg och Eskilstuna.

– Vi valde kvinnor vi tyckte lät kul, alla hade fått skriva om sig själva, och som vi skulle vilja sitta och prata med, säger Ann.

I onsdags, förstås klockan 19.30, serverades bubbel och hemlagade parmesanchips i Taras kök.

– Vi fick en massa kul och spännande prat och dessutom en värdefull feedback på tidningen. En kvinna hade läst tidningen sedan första utgåvan och hade med sig en klippärm med sina “godbitar”.