Nyheter
2011-03-23

Stella har landat

Den 14 mars lanserades Bonnier Medias nya magasin Stella i Norge. Fyra dagar före hade Stella presenterats för 150 utvalda kunder och samarbetspartners på Continental i Oslo. Såväl eventet som annonsutrymmet i magasinets första nummer var fullbokat – annonsavdelningen var tvungna att säga nej till flera kunder redan dagar innan sista lämningsdag.

– Lanseringen kunde inte ha gått bättre, säger Lene Vintervoll som är chefredaktör för Stella.

Flera av artiklarna i första numret har uppmärksammats och citerats i andra medier, bland annat VG och Dagbladet. Det var framför allt en intervju med handbollsstjärnan Mia Hundvin (som även syns på premiärnumrets omslag) som väckte rabalder och tog chefredaktören Lene ända till morgonsoffan – läs mer här.

– Det blir en häftig vår och sommar på den norska kvinnotidningsmarknaden! Vi följer upp Stella med matmagasinet Tara Smak, och våra konkurrenter Egmont och Aller kommer också med nya titlar, så konkurrensen om befintliga och nya läsare är tuffare än någonsin. Men Stella har verkligen fått en toppenstart, och eftersom vi på Bonnier Media gång på gång har bevisat att vi är bra på att sätta ihop nya koncept och fylla nischer där det finns utrymme, så tror vi att vi kommer lyckas, säger förlagsdirektören Gry Bjørhovde.