Nyheter
2019-08-20

Vice VD för Bonnier Publications Jens Henneberg har avlidit i cykelolycka

Det är med stor sorg vi måste meddela att vice verkställande direktören för Bonnier Publications, Jens Henneberg, har avlidit efter en tragisk olycka.

Lördagen den 17 augusti kraschade Jens Henneberg under en cykeltur i Silkeborg-området i Danmark och även om räddningsteamet snabbt fick honom till Skejby sjukhus visade sig skadorna vara för omfattande. Jens Henneberg blev 60 år gammal.

“Jens var en exceptionell person”, kommenterar Jesper Buchvald, VD Bonnier Publications.

“Hans stora nyfikenhet och aptit att upptäcka världen gjorde honom till en mycket kunnig person som alltid var spännande att vara i sällskap med. Alla som har arbetat med Jens vet att hans passion och hängivenhet sträckte sig över en mängd intressanta områden och alltid med en humanistisk syn på tillvaron.”

“Vi har förlorat en mycket viktig, beundrad och omtyckt kollega i Bonnier Publications. Men den största förlusten är för hans familj, och det är hans fru och tre döttrar som våra tankar går till just nu”, säger Jesper Buchvald.

I årtionden har Jens Henneberg varit en viktig drivkraft när det gäller att utveckla Bonnier Publications. En outtröttlig ambassadör för det goda, inspirerande och engagerande innehållet. Dessutom har hans bidrag till företagets utveckling, inte minst internationellt och genom partnerskap, varit oerhört viktigt.

Jens kommer att djupt saknas av alla inom Bonnier.