Nyheter
2014-04-04

Bonnier har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare

Igår tillkännagavs det att Bonnier placerat sig på plats nr. 6 i Randstad Awards, som rankar de mest attraktiva arbetsgivarna utifrån en oberoende employer branding-undersökning. Undersökningen, som genomförs av rekryteringsföretaget Randstad, är den största i världen och genomfördes i år för första gången i Sverige.

– Vi är stolta och glada över att uppmärksammas som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, säger Elisabeth Palombo, head of talent management på Bonnier AB.

Ungefär 150 företag deltog och de 20 främsta tilldelades utmärkelser. Undersökningen fokuserade bland annat på arbetsmiljö, medarbetare, förmåner, lön, säkerhet, utbildning och utveckling.

– Det känns jättebra att våra anställda i Sverige är glada och väldigt nöjda med sina jobb – och att andra får veta det, säger Palombo. – Resultatet i undersökningen återspeglar arbetet som vi på huvudkontoret och våra dotterbolag har lagt ner på talent management. Men vi får inte slå oss till ro. Vi kommer att fortsätta fokusera på talent management, nu och i framtiden. Det här är ytterligare ett steg mot målet att nå toppen.