Nyheter
2015-04-22

Kit är här!

Det finns i din mobil, det är socialt och det är i högsta grad delbart. Vad är det? Det är Kit, Sveriges nyaste medieföretag, som gör högkvalitativt innehåll för den digitala tidsåldern.

– Kit är ett mediebolag för en tid när innehållskonsumtion är mobil och socialt distribuerad. Det innebär att vi försöker publicera relevant innehåll framför varje enskild läsare, i den kanal där den läsaren redan befinner sig. Snarare än att skapa en mix av innehåll för en på förhand definierad grupp av människor som vi förväntar oss ska dyka upp på vår sajt, säger Peder Bonnier, en av grundarna till Kit. 

Kit är främst tänkt för att vara en del av dina flöden i sociala medier. Men det finns också en hemsida, och du kan prenumerera på deras nyhetsbrev. I dagsläget finns ingen reklam på Kit, men tanken är att det ska finnas det i framtiden.

– En stor utmaning är att försöka ha ett längre perspektiv på det vi gör och samtidigt fokusera på vad vi behöver leverera idag och imorgon. Jag ser otroligt mycket fram emot kunder – att börja få feedback från annonsörer på vår produkt, säger Peder Bonnier.

Kit är en del av Bonnier Growth Media och grundat av Peder Bonnier, Fredrik Strömberg och Robert Brännström. För närvarande har Kit cirka 15 anställda, men man rekryterar löpande.

Nyfiken på Kit? Kolla här.