Nyheter
2015-04-29

Malin Häger ny försäljningsdirektör för TV4-Gruppen

Malin Häger blir ny försäljningsdirektör för TV4-Gruppen. Hon efterträder Michael Grimborg, som efter 16 år i rollen beslutat lämna TV4 till sommaren.

Malin Häger rekryterades till TV4-Gruppens försäljningsavdelning 2011, som administrativ chef och change manager, och blev kundchef 2014. Hon kom till TV4 från rollen som vice vd för mediebyrån Starcom, där hon också varit tv-chef och buying director under sammanlagt nio år. Hon har tidigare bland annat jobbat som tv-chef på IUM, samt på Mediavision, Marketing-Gruppen och TV3.

– Malin är det självklara valet som Mickes efterträdare. Hennes meriter som kundchef och change manager på TV4 och tidigare från kund- och mediebyråsidan kommer hjälpa oss att ytterligare utveckla vår organisation liksom i vår digitala transformation, säger Casten Almqvist, vd TV4-Gruppen.

– Michael Grimborgs roll i TV4:s framgångar som företag är betydande. Efter 16 år som försäljningsdirektör har han satt en avgörande prägel på hela verksamheten. Jag är imponerad av att han lyckats hålla tempot i de stora förändringar som präglat den här branschen under många år. Och av att han dessutom haft den goda smaken att rekrytera Malin Häger till TV4.