Nyheter
2011-01-27

Premiär för Styleby.nu

Imorgon fredag öppnar Styleby.nu, en och en halv månad innan det första numret av magasinet släpps i butik. Sajten är inte riktigt som andra:

– De flesta magasinssajter är byggda kring modenyheter och bloggar och det är ju toppen, men det finns redan, och de flesta liknar varandra, säger Stylebyschefredaktör Jonna Bergh.

Styleby har valt en annan väg. Då Elin Kling driver den framgångsrika bloggen Style by Kling, separerat från magasinet, och redan är stark på nätet erbjuder Styleby.nu en snabbare kanal där läsarna får ännu mer av Elin och redaktionen.

– Idag känns bloggarna nästan långsamma. Styleby.nu ger besökarna möjlighet att få vara med där det händer, när det händer. Uppdateringarna sker i realtid, och läsarna får följa med på plåtningar, på redaktionen, i vår vardag och när vi går på fest, säger Elin Kling.

Redaktionen kallar det för ett “quickfix”-flöde, snabba bilder och korta texter utlagda av redaktionen, och gästskribenter, i realtid.

– Jag hoppas att de som följer Style by Kling ska tycka att det här är en kul sajt och att många följer med även till Styleby.nu, säger Elin.

 

Styleby-loggan är gjord av Nina Oja, som blir AD för magasinet.