Nyheter
2013-12-18

SF Anytime kommer till TV4 Play

I dag lanserar TV4 Play Hyrbutiken, där över 4 000 filmer från SF Anytime går att hyra styckevis via TV4 Play, både via dator, surfplatta och mobil. SF Anytimes filmbibliotek innehåller marknadens senaste och mest aktuella hyrfilmer, både de senaste storfilmerna från Hollywood och smalare kvalitetsfilm och tv-serier.

– Att vi nu kompletterar TV4 Play med möjligheten att enkelt hyra de senaste toppfilmerna styckvis innebär att vi ger våra tittare en större valmöjlighet och flexibilitet att titta på tv och film på det sätt som passar dem för stunden, säger Cecilia Beck-Friis, direktör TV4 Digitala medier och tillträdande vice vd för TV4-Gruppen.

TV4 Plays hyrbutik är redan nu klar för desktop. Iphone- och Ipad-apparna väntas bli godkända av Apple under veckan, och Androidappar väntas vara klara efter årsskiftet.

– Idag vill man kunna se på film på olika plattformar och vi strävar efter att hela tiden följa med i utvecklingen och möta efterfrågan från konsumenterna. Genom det här samarbetet får TV4 Plays kunder tillgång till SF Anytimes stora filmutbud och ett redan starkt erbjudande blir ännu starkare. Det känns extra kul att lanseringen sker lagom till julledigheten då vi svenskar är storkonsumenter av film, säger Jonas Dahllöf, vd för SF Anytime.