Nyheter
2013-10-02

Stylista.no lanseras

Med en ny social shoppingkanal lanserar Bonnier Media i Norge sitt största digitala initiativ någonsin.

Med fokus på mode, inspiration och social shopping är Stylista.no något helt nytt på den norska marknaden och Bonnier Medias största digitala initiativ någonsin.

På webbplatsen kan användarna skapa profiler, trycka på hjärtan för att visa att de verkligen gillar något och dela och samla sina favoriter samtidigt som de får de senaste nyheterna från de populära norska dammodetidningarna Costume och Stella.

– Vi fokuserar på kvinnor mellan 18 och 30 år som är intresserade av mode och skönhet genom att utnyttja de möjligheter som en digital plattform ger, säger Viktoria Hallberg, produktchef på Stylista.no. – Du kan till exempel skapa en profil, kommunicera med vänner och köpa saker du ser, säger Viktoria Hallberg, produktchef för stylister.

I teamet ingår fyra av de mest populära och bästa modebloggarna i Norge. De har flyttat sina bloggar till Stylista.no och har en egen Stylista.no-butik: Ulrikke Lund, Nette Nestea (Annette Haga), Style Devil (Marianne Theodorsen) och Ingrid Holm.

– Jag gick över till Stylista.no eftersom det är en otrolig möjlighet att ha en sådan kreativ plattform att arbeta med, säger Ulrikke Lund. – För mig är Stylista.no ett steg framåt, en mer interaktiv modeblogg på nästa nivå, där jag kan göra mer. För att inte tala om att du kan köpa dina favoritsaker med några få klick, 1-2-3! Jag hoppas att en massa tjejer kommer att upptäcka det här nya sättet att vara fashionista på nätet, säger Ulrikke Lund.

Det har skett stora strukturella förändringar på marknaden för kvinnor på sistone, säger Trond Juliussen, vd för Bonnier Media, och företaget fokuserar på nya digitala produkter för den här målgruppen. – Vi lever i en medietid när vanor ändras snabbt, och vi kommer att prioritera tillväxtområden inom de nischade områden där vi alltid vill vara bäst – även på den digitala marknaden, säger Trond Juliussen.