Nyheter
2012-10-26

Tio år med SF Anytime

Med en elegant middag, champagne, Ronny Svensson som konferencier och Jennifer Brown som gästartist, – samt, förstås, en förhandstitt på kommande filmer – firade Video on Demand-aktören SF Anytime i går tio år i branschen med en fest för sina vänner och samarbetspartners i film-, media-, IT- och TV-operatörsbranschen på Operaterrassen vid Kungliga Operan i Stockholm.

 – Stämningen var fantastisk, säger Jonas Dahllöf, VD för SF Anytime. Det var ett perfekt sätt för oss att blicka tillbaka på tio år i underhållningsbranschen, att bjuda alla de vi samarbetat med på den här resan på lite egen underhållning.

Festen är bara ett av flera sätt som SF Anytime firar på. En särskild mediekampanj är på gång just nu med annonser som erbjuder både nya och befintliga kunder en valfri provfilm. Kampanjen körs i utvalda tidningar, som Allt i Hemmet, Amelia, M Magazine och Tara, samt på webben på DN.se och Expressen.se, liksom i form av bannrar i Smart TV-apparater.

– Om man blickar tillbaka så har vi gått från det lilla företag vi började som till marknadsledande i Norden inom digital film och vi har varit lönsamma sedan 2010, säger Dahllöf.

De kommande tio åren ser framtiden ljus ut. Det är fortfarande bara en liten andel av allmänheten som har provat Video on Demand – i Sverige är det 16 procent enligt en undersökning utförd av SF Anytime. Vi kommer fortsätta att växa, både sett till antalet användare och i form av ökad tillgänglighet, säger Dahllöf. Vi är redan idag tillgängliga via samarbetspartners som Telia, Canal Digital, Telenor, Get, Bredbandsbolaget, Boxer med flera liksom via vår egen tjänst på datorer, surfplattor och Smart TV.

Erbjudandet om att prova en valfri film på SF Anytime är öppet för användare i Sverige, Norge, Danmark och Finland.