Nyheter
2014-02-26

TV4 Play i Apple TV

TV4 Play finns nu i Apple TV. Med TV4 Play kan tittarna enkelt ta del av ett ständigt växande utbud av serier, program och livesändningar. 

– Vi är enormt stolta över att vara den första skandinaviska tv-tjänsten som lanseras i Apple TV. Nu blir det ännu lättare för tittarna att ta del av TV4-Gruppens breda utbud av nöje, aktualitet, sport och nyheter, säger Annika Järund Larsson, kanalchef, TV4 Play.

 TV4 Play i Apple TV ger tillgång till hela avsnitt av TV4-Gruppens program i upp till 7 dagar efter sändning. Med ett TV4 Play Premiumabonnemang får tittarna tillgång till ett ännu bredare innehållsutbud och möjlighet att se de flesta program utan en längre tidsperiod.

I samband med lanseringen introduceras en rad nya funktioner i TV4 Play. Program kan favoritmarkeras, inloggade användare får en personlig spelkö och varje avsnitt startar alltid där uppspelningen slutade senast. Funktionerna kommer rullas ut successivt på övriga plattformar. 

För att ytterligare höja tittarupplevelsen finns utvalda program redan nu tillgängliga i HD-kvalitet. Under våren introduceras ännu mer innehåll och en allt större mängd HD-material.