Nyheter
2014-03-03

Investering i Refunder.se

Refunder.se smyglanserades i oktober 2013 och för att accelerera tillväxttakten investerar Bonnier Growth Media nu i bolaget, och går därmed in som delägare tillsammans med grundarna Fredrik Ohlsson, Victor Dahlborg, Joakim Kempff och Andreas Adler.

Refunder.se ger e-handelskonsumenter pengar tillbaka på alla onlineköp hos de anslutna nätbutikerna, som idag är över 200 och i snabb tillväxt. Till skillnad från en kupongtjänst så begränsar inte cashback konsumenten till ett visst erbjudande, utan hon får pengar tillbaka vid varje köp i butikernas hela sortiment.

– Vi har med växande intresse följt utvecklingen av cashback och ser stor potential i konceptet och i investeringen i Refunder.se. Fredrik, Victor och deras team har lagt en mycket bra grund, och vi är nu redo för att gemensamt trycka på knappen för en rejäl tillväxt, säger Ulrika Saxon, VD för Bonnier Growth Media.

Efter transaktionen kommer Bonnier Growth Media att äga en dryg tredjedel av bolaget, och Ulrika Saxon kommer att bli styrelseordförande i Refunder.