Nyheter
2016-01-20

Veckans Affärer i samarbete med Business Insider

Bonnier Business Media och Business Insider har tecknat ett samarbetsavtal som innebär att Veckans Affärers redaktion ska driva och ansvara för Business Insider Nordic. Avtalet innebär att all webb-trafik från Norden till Business Insider kommer att hamna på nordiska Business Insider.

Veckans Affärers redaktion ser till att innehållet på Business Insider Nordic blir relevant för de nordiska besökarna och kommer samtidigt bidra med eget unikt material om den nordiska marknaden till Business Insider Nordic och till Business Insider globalt. Innehållet kommer även i fortsättningen att vara på engelska. Veckans Affärer kommer också att optimera trafiken på sajten.

-Vi är otroligt glada över att få detta samarbete på plats. Business Insider och VA.se har liknande målgrupper och är sajter som i mycket liknar varandra samt fungerar oerhört bra ihop med sociala medier. Idag är våra besökare och primära målgrupp det unga hungriga näringslivet och samtidigt de som vill tillhöra det, säger Mikael Nestius, vd för Bonnier Business Media och chefredaktör för Veckans Affärer.

“Bonnier är vår ideala lokala partner – digitalt framåt smarta, och är ledande inom sin marknad – Vi är mycket stolta över samarbetet och nu lanseringen av Business Insider Nordic”, säger Julie Hansen, VD och Chief Operating Officer, Business Insider. “Business Insider publik i Norden är redan betydande och vi är övertygade om att Bonnier och Veckans Affärer kommer att växa den exponentiellt genom att skapa en bra lokal upplevelse och sen därifrån en större digital affär”